64 fotografi të rralla që duhen parë (Video)

Postuar në 03 Janar, 2019 20:30

Fotografia është një dëshmi që udhëton në kohë dhe i mbijeton asaj! Video në vijim tregon 64 foto të vjetra që nuk duhen humbur.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.