Fotolajm/Një dhuratë e veçantë për ditë lindjen e kreut të nacvionalistëve turq

Postuar në 02 Janar, 2019 13:58

Mediat turke raportojnë se kreu i Partisë Lëvizja Nacionaliste, Devlet Bahçeli ka marrë për ditëlindjen e tij të 71-të një dhuratë të pazakontë: një kokë ujku të balsamosur. Dhuratën, Behçelit ia ka bërë Kayrat Turlihanov, një ish-guvernator nga Kazakistani dhe ajo lidhet me mitin e nacionalizmit turk ku ujku është simboli.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.