Me sytë nga ëndrra e mandatit të tretë(video)

Postuar në 30 Dhjetor, 2018 17:28

Për kryeministrin Edi Rama po flitet se po punon shumë për mandatin e tretë. Në mars 2017, Ben Blushi bënte thirrje për shqiptarët që të mos i jepnin Ramës një mandat të dytë, një njeriu që sipas tij kishte mbushur Shqipërinë me hashash. Sot fjalimi i Blushit qëndron në planin argumentativ, ndonëse Blushi vetë me gjasë e ka harruar veten e tij në këtë rol. Patjetër që arsyet janë shtuar dhe shumuar e për të cilat nuk ka nevojë për blushër që të thuhen. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.