Eksperimenti që duhet ta shohë çdo duhanpirës (Video)

Postuar në 29 Dhjetor, 2018 12:52

Departamenti i Shëndetit Publik në Angli u investua në një eksperiment për të bindur duhanpirësit të tymosin cigare elektronike deri sa të heqin dorë përfundimisht dorë nga ky ves.

Kjo pasi në shumë persona është krijuar bindja se cigarja elektronike është e njëjtë ose edhe më e dëmshme se cigarja tradicionale.

Kështu ata  mbushën dy kavanoza të mëdhenj me topa pambuku, duke i lidhur me  një sistem të veçantë që furnizonte njërin kavanoz me tymin e cigares normale dhe tjetrin me tymin e cigares elektronike. Rezultati mund të shihet në videon më poshtë, pa pasur nevojë të kesh ndonjë njohuri të specializuar në gjuhën angleze për të kuptuar se çfarë po ndodh. Pamjet flasin vetë ... https://www.dailymail.co.uk/health/article-6533145/Gruesome-experiment-r...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.