Mbrojtje për dy manarët milionerë të Unazës (Video)

Postuar në 19 Dhjetor, 2018 20:22

Teksa ka dalë zbuluar me 3 tenderat skandalozë të  Unazës së Madhe, qeveria nuk heq dorë nga propaganda se është transparente me milionat që jep lartë e poshtë për ndërtim rrugësh.

Në rolin e udhëheqësit që jep porosi dhe detyra, Rama dërgon materiale të isnpektimeve në Bay Passin e Fierit, ku informohet nga Drejtori i Rrugëve Afrim Qëndro dhe ministri Damian Gjiknuri si këta dy tekonkratë të shquar po u kursejnë shqiptarëve lekë dhe kohë me kontratat e ripara dhe tenderat e rrugëve.

Duket qartë se kryeministri me manovrat televizive të inspektimeve po u jep mbrojtje dy manarëve që mban me vete, Afrim Qëndros dhe Damian Gjiknuri. Në emër të një transparence bajate si e vetmja armë  që i ka mbetur në dorë kryeministrint, përjashto Prokurorinë që fle gjumë

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.