E fshehur pas studentëve/PD-ja paralajmëron protestë qytetare të hënën

Postuar në 14 Dhjetor, 2018 14:39

Partia Demokratike ka vendosur të përshkallëzojë protestën e vet duke u kamufluar si pjesë mbështetëse e protestës së studentëve. Protesta e zhvilluar para Kryeministrisë ka nxjerrë së fundmi ultimatumin e radhës teksa kërkon plotësimin e kërkesave deri  në orën 16:00, mbledhjen e Parlamentit duke shtuar se në rast të kundërt do të ketë përshkallëzim.

Të hënën është njoftuar protestë e madhe dhe në të do të thirren edhe qytetarë të tjerë.

Dora e PD-së dhe LSI-së po duket qartë qëkurse në rolin e qytetarëve patjetër do të jenë militantët e tyre. E njëjta skemë e përdorur pa sukses në rastin e Unazës së Madhe me ndryshimin se kësaj radhe të dyja partitë po vjedhin një protestë për të filluar demonstratat e veta. Mbetet për t’u parë sesa do të funksionojë një skemë e cila nuk merr parasysh se djegorët e protetës janë lagur nga prania e partive.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.