8 km në këmbë si dënim për bullizmin (Video)

Postuar në 07 Dhjetor, 2018 00:20

Debat të madh ka hapur në SHBA rasti i një babai nga Ohajo, i cili ka detyruar vajzën e tij të ecë 8 km në këmbë  si dënim për bullizmin që e bija kryentë në shkollë ndaj fëmijëve të tjerë.

Siç thuhet në reportazhin e  BBC, 10-vjeçares Kirsten iu dha një dënim tre-ditor për të mos udhëtuar me autobusin e shkollës për shkak se ishte kapur për herë të dytë duke ngacmuar fëmijët e tjerë. Pas kësaj babai i saj Matt Cox vendosi t'i jepte mësimin e jetës, duke e detyruar që rrugën vajtje ardhje për në shkollë ta bëjë në këmbë.

Videoja mori mbi 15 milionë shikime në Facebook dhe mijëra komente. "Unë e di se shumë prej jush që jeni prindër nuk do të bien dakord. Unë bëj atë që unë mendoj se është e drejtë për t’i dhënë një mësim vajzën time që ajo të ndalojë bullizmin ndaj fëmijëve të tjerë”-shkruan Cox. Shumë ndjekës e komentuan pozitivisht zgjedhjen e babait të vajzës 10-vjeçare, megjithatë ishin të shumtë ata që e kritikuan për zgjedhjen që bëri.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-46471438

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Nje denim i drejte! Kritikuesit e babait jane ne shumice te tyre jo prinder dhe nuk u ka rene rasti te edukojne femije.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.