Marin Mema padit kryeministrin Edi Rama

Postuar në 03 Dhjetor, 2018 02:11

Gazetari pretendon se Kryeministri ka kopjuar dhe vjedhur pjesë të idesë, realizimit dhe përmbajtjes së emisionit "Shqipëria e tjetër" në trajtimin e temave të varfërisë. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.