Ndotje e mjedisit apo lobim? Ndalimi i importit të makinave u paralajmërua në panairin e “Auto Sallon"

Postuar në 21 Nëntor, 2018 00:06

Vendimi i ndalimit të importit të makinave të prodhuara para 2010 është paralajmëruar nga Ministri i Mjedisit dhe Turizmit, Blendi Klosi, gjatë panairit të makinave të organizuar nga Auto Sallon, vitin e shkuar. Sakaq ende nuk dihet nëse do të rinovohet kontrata me kompaninë e kolaudimit, të cilës i mbaron afati i kontratës në shtator të vitit 2019.

TemaTv

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.