Pritja për Salvinin në Napoli, model edhe për pritjen e Erjon Veliajt tek Astiri...

Postuar në 20 Nëntor, 2018 18:48

E mbani mend pak ditë më parë kur Erjon Veliaj, apo Lali i quajti shpellarë protestuesit e zonës së Astirit? Patjetër që po. Pavarësisht të gjithave gjuha shkon ku dhemb dhëmbi dhe z. Veliaj me siguri që ka ndonjë kujtesë të dhimbshme që përcjell këto komplekse.

Ikim matanë Adriatikut në Napoli. Këtë qytet do ta vizitojë ministri i Brendshëm, Matteo Salvini. Ja se çfarë mendojnë banorë të qytetit që nuk ja falin ministri racizmin.

Prrrr për Salvinin, që do të thotë sa herë kujtohet ka gazra.

Mos duhet një Prrr edhe për këtë Lalin që ka kurajon e i quan shpellarë njerëzit? I duhet përgatitur një festë këtij jovertebrori politik sa për t’ia ndryshuar pak ngjyrën e fytyrës.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.