Për KARAGJOZIN që qeveris Shqipërinë

Postuar në 15 Tetor, 2018 11:47

Autoriteti i Komunkimeve Elektronike dhe Postare publikoi sot listën me 44 portale që duhet të regjistrohen si biznese të rregullta, duke nënvizuar  se duhet të publikojnë brenda 72 orësh NIPT-in përkatës në seksionin Kontakt të faqes së tyre online.

Publikimi i kësaj liste vjen pas paralajmërimit të kryeministrit për të gjobitur mediat  online që nuk janë të regjistruara. Mjafton një shikim i shpejtë i listës për të verifikuar se ajo nuk është e saktë. Kjo pasi pjesë e listës është edhe Respublica.al, e deklaruar që ditën e parë të ekzistencës se saj. NË VITIN 2010 KUR Z. RAMA ISHTE NË OPOZITË. Këtë e vërteton edhe çertifikata e regjistrimit të Respublica.al

Por me kryesorja është se AKEP konfirmon që listen ia kanë dërguar, dhe nuk e ka përpiluar vet. Pyetja që kërkon përgjigje është kush e bëri këtë listë që serviret si pasqyrë e mediave online të paregjistruara?

P.S. Saliu s’na e kërkoi NIPT-in kur e kritikonim në vitet e pushtetit të tij.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Ka nje keqkuptim
Sepse OJF nuk dalin ne QKB

Submitted by E kujt i plasi (not verified) on

Ti kishte bere mire Fuga detyrat e shtepise, jo me kaq zell kundra portaleve.

Submitted by keno kotorri (not verified) on

nuk quhet keqkuptim por keqdashje

perndryshe shpifje ose fake news per te kercenuar apo demtuar kete media

çka e kap dhe Kodi Penal ekzistues.

Shpifja u perhap sepse e levrojne masivisht dy partneret: Qiveriu dhe Opodhita.

Submitted by no name (not verified) on

Shikojini anen e mire. Nje reklame per dy lexues me shume.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.