Adete familjare me Papa Françeskun

Postuar në 17 Shtator, 2018 19:10

Ilir Meta shpërndau për mediat fotografi dhe tekst nga takimi i tij me Papa Françeskun.

Një rast që edhe ai e shfrytëzoi më shumë si adet familjar sesa si një mundësi për të përfaqësuar në rend protokollar Presidentin e Shqipërisë. 

Vrapin për t'i vjedhur bekimin Papës për familjen e ka bërë edhe çifti Rama gjatë vizitës së tij në Tiranë.

Ka mbetur në memorien e shqiptarëve vrapi i Lindës dhe Edit me Zahon në krahë drejt Dhomës së Aeroportit "Nënë Treza" ku do të takonin Papa Françeskun. 

Ndërsa Meta takimin e tij e përcolli me një tekst të gjatë ku thuhet se Ati i Shenjtë dhe Presidenti Meta diskutuan mbi rëndësinë e madhe për të siguruar një të ardhme më të mirë për të rinjtë me qëllim ndalimin e fenomenit të largimit nga vendi i tyre dhe mbajtjes larg nga veset, droga dhe fenomenet negative sociale.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.