Kalendari i vjedhur i nudove të Victoria Secret

Postuar në 13 Shtator, 2018 13:13

Fotografi të modeleve të zhveshura, mes të cilave edhe të sensuales Kendall Jenner kanë mbushur internetin dhe mediat sociale. Fotot i përkasin fotografit Russell James dhe janë fotografi të versionit të shumëpritur të kalendarit “Angels 2018”

Fotografi Russell James denoncoi vjedhjen e fotove dhe kërkoi të gjenden përgjegjësit për shkarkimet nga interneti. Fotot tregojnë modelet më të mira në versionin e tyre lakuriq. Përveç Kendall Jenner në kalendar janë përfshirë motrat Haddid dhe të gjitha modelet e cilësuara si engjëjt e Victoria's Secret.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.