Dokumentar i animuar për Skënderbeun

Postuar në 08 Shtator, 2018 10:00

Një dokumentar i ri për Skënderbeun është publikuar këtë javë në Youtube nga kompania britanike e filmave të animuar Kings And Generals.

Dokumentari sjell në mënyrë kronologjike zhvendosjen e Gjergj Kastriotit nga oborri i Perandorisë në krye të qendresës së arbërve kundër otomanëve. Animacioni është një nga teknikat që zgjedh kjo kompani kinematografike në Britani për të afruar të rinjtë dhe fëmijët me historinë dhe për t’i afruar me ngajrjet dhe personazhet që kanë lënë gjurmë në historinë e njerëzimit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.