Salma Hayek është gjallë dhe në "pension"

Postuar në 17 Gusht, 2018 16:01

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.