Irani: Lufta me Ne, nëna e të gjitha luftërave

Postuar në 22 Korrik, 2018 11:02

Presidenti iranian Hassan Rouhani ka kërcënuar homologun amerikan Donald Trump se një luftë e ShBA-së me Iranin do të jetë “nëna e të gjitha luftërave”. Duke folur të djelën para diplomatëve iranianë, Rouhani ka drejtuar mesazhe direkte: 

Z. Trump, mos luani me bishtin e luanit…Amerika duhet ta dijë se paqja me Iranin është nëna e paqes dhe se lufta me Iranin është nëna e të gjitha luftërave

Tensionet janë rritur së fundmi për shkak se administrata amerikane ka nisur një ofensivë mediatike online kundër regjimit iranian me synim provokimin e revoltave. 
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.