O delet e Shqipërisë dhe ti o Kokosh i Gjatë...(lamtumira e Donald Lusë)

Postuar në 10 Korrik, 2018 22:37

Video humoristike e përgatitur nga Çmendina Dublim:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.