Video/Ca pika shiu ranë mbi 12 milionë euro

Postuar në 23 Qershor, 2018 00:51

Shiu i Tiranës ka përmbytur dje edhe sheshin "Skënderbej", një "vepër" me të cilën Bashkia krenohet shumë dhe merr edhe çmime. Ndoshta një kanal më shumë do të hapet në të ardhmen...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.