Video/Zv.ministri i Mbrojtjes: Bëni sa më shumë fëmijë! Është detyrë patriotike

Postuar në 02 Qershor, 2018 14:52

Zv.ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi, ka bërë thirrje që shqiptarët të bëjnë sa më shumë fëmijë, duke konsideruar se kjo është një detyrë patriotike. Ai ka folur para ushtarakëve me rastin e Ditës së Fëmijëve, 1 qershorit, me ç'rast është mbajtur edhe një aktivitet. 

Comments

Submitted by Arben (not verified) on

Ka mundur edhe të thotë që kush nuk bën shumë fëmijë është kundër integrimeve euroatlantike, nuk i pëlqen progresi mahnitës i Shqipërisë në skenën ndërkombëtare dhe madje është simpatizant i SHQUPIT dhe i Putinit! Ndoshta kështu kishte eksituar dhe motivuar ciftet shqiptare, sidomos ata me bindje të majta që janë me bollëk në këtë vend, që të kishin më tepër marrëdhënie intime sesa kanë!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.