Video/Pritje me buqetë me lule për kancelaren

Postuar në 18 Maj, 2018 16:13

Presidenti rus Vladimir Putin ka pritur me lule kancelaren gjermane Angela Merkel. Takimi është mbajtur në Soçi dhe aty ka marrë pjesë edhe kryeministri Medvedev. Vizita vjen pas miratimit nga Gjermania të gazsjellësit, Rryma Veriore.

Comments

Submitted by Andreas (not verified) on

Eshte i madh!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.