Drejtësi apo Pazar?

Postuar në 12 Maj, 2018 21:56

Çfarë po ndodh ishte njoftuar. Si e qysh e tek, kjo është e thjeshtë për t'u kuptuar. 

Deklarata e Monika Kryemadhit bërë më 3 maj 2018 e plotë këtu: 

http://www.gazetadita.al/monika-kryemadhi-marreveshja-mes-rames-dhe-tahi...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.