Rikthehet Predator

Postuar në 11 Maj, 2018 11:25

Predator – filmi i famshëm që nisi me Arnodl Schwarchenger në vitet ’80 rikhehet sërish me një version të përpunuar nga Shane Black. Filmi ka të njëjtin drejtim, por me elementë të pasuruar teknologjikë që i mundësojnë kinemasë sot të ofrojë më shumë spektakël, dinamikë dhe dekor të sofistikuar.

Nga spoti zyrtar nuk duket se Predator ka ndryshuar ndonjë gjë thelbësore në paraqitjen e protagonistit, por në skenar është shtuar përmirësimi genetik i tij me specie të tjera, që duket se reflekton një prirje të shkencës në Tokë.  Mbetet për t’u parë se çfarë është bërë pasi Predator nuk pati ndonjëherë suksesin e serisë së parë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.