Video/Putin prezanton limuzinën e re Kortezh me rastin e marrjes së detyrës

Postuar në 07 Maj, 2018 14:08

Presidenti rus Vladimir Putin ka zgjedhur të inaugurojë limuzinën e tij të re me rastin e ceremonisë së marrjes së detyrës. Limuzina bën pjesë në projektin Kortezh dhe sipas televizionit “RT” ajo është e apra në procesin e zëvendësimit të mjeteve për personalitetet e vendit. Deri më tani qeveritarët rusë kanë përdorur makina gjermane që nga koha e rënies së Bashkimit Sovjetik dhe aktualisht Kortezh, pretendon të manifestojë luksin dhe arritjet teknologjike të Rusisë.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.