Banorët ndërpresin mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Vlorës (Video)

Postuar në 26 Prill, 2018 16:31

Banorët e Lagjes “Kushtrimi” në Vlorë dhe ata të Orikumit kanë detyruar Këshillin Bashkiak të Vlorës të  pezullojne mbledhjen. 28 familje kanë kërkuar dëmshpërblim për banesat e nga ndertimi i segmentit lidhës  të autostradës me Rrugën Transballkanike. Ata pretendojnë se prej kater muajsh nuk perfitojne as qeratë e banesave ku jane vendosur.

Ndërsa banorë të Orikumit kanë ngritur si shqetësim mungesën e ujit të pijshëm dhe energjisë elektrike ne nje zone turistike që paguan shumë taksa në Bashkinë e Vlorës. Me protesten e banoreve u solidariuzuan dhe keshilltarët e djathtë, të cilët kanë bojkotuar mbledhjen me pretendimin se nuk është futur në rend dite të mbledhjes së Këshillit të Bashkisë kërkesa e banorëve

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.