Video/Arkivat e gjuhësisë shqiptare, ruajtje në kushte të mjerueshme

Postuar në 21 Prill, 2018 14:05

Kartoteka dhe Arkivi i Institutit të Gjuhësisë janë ndër arkivat më të rëndësishëm të shkencës albanologjike sot në Shqipëri. Me miliona skeda ruhen sot në kushte të mjerueshme në Kartotekën e Institutit të Gjuhësisë, ndërkohë që edhe në Arkivin e Institutit të Gjuhësisë kushtet nuk janë ashtu siç duhet.

TemaTv

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Oh Shqiperi, e mjera Shqypni,/ si ne dit' t'motit ma t'zi, / t'kan lan t'thamun e djegun si hi,/ se t'hujt t'jan ba si burri n'shpi!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.