"Do ta rikonstruktoj unë". Kisha: Projekti dhe paratë janë vetëm tonat

Postuar në 09 Prill, 2018 13:13

Kisha e Shën Prokopit pritet të fillojë së shpejti kthimin në identitet. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj e lançoi projektin si punë të përbashkët të Bashkisë me kishën, por, e vërteta, në fakt duket të jetë ndryshe. Kontributi i Bashkisë nuk është asgjë më tepër, por vetëm leja për rikonstruksionin. Kjo bëhet e ditur në një prononcim të At Ilia Maznikut për TvT, përgjegjës për Kishën, të cilën sot Erjon Veliaj pretendon se po ua dhuron besimtarëve.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.