Përfundon ndërtimi i bar-kafe-salçiçerisë në mes të Butrintit

Postuar në 17 Mars, 2018 16:00

Pas shumë debateve, përfundon ndërtimi i bar-kafesë në mes të Parkut të Butrintit. Dru dhe xham në objektin që do të menaxhohet nga biznesi privat për pesë vite. Kumbaro thotë se dosja në prokurori është mbyllur, ndërsa arkeologu Ceka e quan aferë korruptive. 

TemaTv 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.