Erdogan: Bëhuni gati për Luftën e III Botërore

Postuar në 15 Mars, 2018 10:16

Rreziku për shpërthimin e një Lufte të Tretë Botërore sipas presidentit turk Erdogan është i dukshëm. Ai bëri thirrje turqve të  jenë të përgatitur për çdo eventualitet.Shkak sipas tij mund të jetë fakti se SHBA po ndërton 20 baza ushtarake në Siri, të drejtuara kundër Rusisë.

"Njëzet baza ushtarake janë krijuar në Siri. Pse janë ngritur këto baza? Nuk besoj se do të përdoren kundër Rusisë. Ndaj dhe objektivat janë dy, Turqia ose Irani. Epo kjo nënkupton shpalljen e Luftës së Tretë Botërore. Ndaj dhe duhet të jemi gati."- shtoi Erdogan

Comments

Submitted by Fillestari (not verified) on

Kishte nje kohe kur shtetet, te medhenjte por edhe disa me te vegjel, kishin burra shteti qe dinin te mendonin dhe te shtrengonin gjuhen. Drejtuesi i nje kombi relativisht te vogel duhet te mendohej mire perpara se te hidhte ne ere fjale te tilla qe shpesh ndezi zjarre ne te cilat mund te percellohet ne mos tere bota, te pakten kombi i tij.
Ne kohet tona burreria perceptohet si aftesi per te patur gjuhen e gjate, pavaresisht pasojave.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.