Video/Roboti zgjidh kubin për 0.38 sekonda

Postuar në 11 Mars, 2018 17:35

Krijues të robotit janë hakerat Ben Katz dhe Jared Di Carlo nërkohë që rekordi i mëparshëm me 0.637 sekonda mbahej nga Infineon, prodhues çipesh. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.