Video/Akuza për vrasje dhe bashkëpunim me bandat mes gazetarit Artan Hoxha dhe ish-kryeministrit Berisha

Postuar në 26 Shkurt, 2018 23:30

Konflikti mes gazetarit dhe ish-kryeministrit është zhvilluar në emisionin "Studio e Hapur" në News24.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.