Do my nipples offend you?

Postuar në 25 Shkurt, 2018 17:44

Samantha Hops ka bërë një karrierë të suksesshme si modele në Sports Illustrated, në sajë të trupit të saj goditës dhe linjave të pasura. Kësaj radhe bukuroshja 27 vjeçare nga Pensilvania, shmangu bikinit tradicionale dhe zgjodhi të vinte një t-shirt të bardhë që u shndërrua në një ansambël jashtëzakonisht sfidues. T-shirt e saj në të vërtetë ka shkruajtur: Do my nipples ofend you?

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.