Debati/Problemi i pronësisë së xhamisë së Namazgjasë, disa besimtarë refuzojnë të falen në të

Postuar në 10 Shkurt, 2018 14:13

Ndërkohë që vijon ndërtimi i Xhamisë së Namazgjasë, disa besimtarë paralajmërojnë se nuk do ta frekuentojnë pa u zgjidhur më parë cështja e pronësisë. Ata e cilësojnë ndërtimin mbi pronë të vjedhur sipas tyre, një veprim të pamoralshëm fetar dhe njerëzor.

TemaTv

Comments

Submitted by Islamistet (not verified) on

Vehap Kola dhe Roald Hysa?!hahahah mos ja fusni kot tani se keta njihen si islamiste te thekur dhe duan ndonje kocke na Turqia

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.