Videolajm/Burrë e grua, të bllokuar në rrjedhën e Vjosës

Postuar në 04 Shkurt, 2018 14:42

Një furgon është rrëmbyer nga ujërat e Vjosës në Selenicë ndërkohë që një burrë dhe një grua kanë mbetur të bllokuar në mes të lumit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.