Britani e Madhe/60 sekonda me vonesë në seancë, jep dorëheqjen Lordi Bates. Refuzohet nga kryeministrja

Postuar në 01 Shkurt, 2018 15:22

Kjo ka ndodhur në Britaninë e Madhe ku Lordi Michael Bates, ka dhënë dorëheqjen për shkak të vonesës në seancën e pyetjeve të kërkuar nga Baronesha Lister. Bates ka kërkuar ndjesë, e ka konsideruar aktin e tij si shkelje të një satandardi sjelljeje dhe është larguar. Më vonë, në një pronocim për mediat, Baronesha tha se i ka kërkuar Lordit Bates të rikonsiderojë vendimin.

Në këtë ngjarje ka ndërhyrë edhe kryeministrja Theresa May, pasi Bates është ministër i Shtetit në Departamentin për Zhvillime Ndërkombëtare, e cila e ka refuzuar aktin e tij. Bates është bindur të qëndrojë pas një dorëheqjeje që është konsideruar prej të gjithëve si e panvojshme.

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.