Pa pantallona në metro (Video)

Postuar në 08 Janar, 2018 19:29

Udhëtimi "pa pantallona" me metro, një ritual i të rinjve  që ndodh çdo vit në shumë qytete evropiane dhe amerikane ka evoluar në një traditë të dashur edhe në Nju Jork. Kjo është arsyeja pse qindra banorë të metropolit amerikan zgjodhën të marrin pjesë edje këtë vit, pavarësisht nga vala e pashembullt e ftohtë që ka goditur vendin e tyre.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.