Huliganët kroatë të gjakosur pas ndeshjes Partizani-Cervenazvesda

Postuar në 04 Janar, 2018 09:03

Një video e re e episodeve në Beograd midis tifozëve të Partizanit dhe  huliganëve nga Kroacia qarkulloi në rrjetet sociale dhe agjencitë e lajmeve. Video tregon huliganë kroatë të zhveshur dhe të përgjakur që morën pjesë në episodet e dhunës gjatë ndeshjes mes Partizanit dhe Cervenazvesdës në 14 dhjetor. Sipas një gazete lokale, video qarkulloi pas arrestimit të huliganëve ditën e episodeve.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.