Tahirit i ka ikur goja.. (Video)

Postuar në 27 Dhjetor, 2017 18:33

Sajmir Tahiri tërhoqi këtë të mërkurë pasaportën që i mbahej e bllokuar nga Gjykata, pas vendimit të trupës gjyqësore të Apelit për Krime të Rënda për t’i hequr masën e bllokimit.

Vetë ministri nuk komentoi as ditën që Apeli rrëzoi vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë dhe as kur tërhoqi pasaportën. Predikimet e Tahirit gjatë kohës që ishte ministër ishin frontale dhe ulëritëse për një drejtësi të kapur nga krimi e korrupsioni siç dëshmojnë edhe videot e mëposhtme. Çfarë ka ndryshuar që vendimet e drejtësisë nuk i komenton më me atë pasion dhe atë forcë denoncuese, këtë e di më mirë se çdokush vetë Sajmir Tahiri..

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.