Emigrimi i gaforreve të kuqe në Ishullin e Pashkëve në Australi

Postuar në 25 Dhjetor, 2017 13:39

Ndodh çdo vit dhe zgjat 2 javë. Një atraksion turistik i veçantë për të cilin qeveria australiane kujdeset duke krijuar kalimin e gaforreve.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.