Mbyllja e thertoreve/7 mijë krerë të imëta të importuara nga Rumania në dy muaj (Video)

Postuar në 23 Dhjetor, 2017 19:11

Vendimi i qeverisë shqiptare për të disiplinuar therjen e mishit ka dhënë efektet e para në importin e krerëve të imta. Bazuar edhe në të dhënat e INSTAT importi i mishit është rritur në vlerë. Klan Plus flet pér 7 mijë qingja dhe keca të importuar vetëm dy muajt e fundit.  

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.