Analisti Serwer: Kërcënime boshe nga SHBA, rezoluta për Jeruzalemin do kalonte

Postuar në 24 Dhjetor, 2017 16:20

Analisti Daniel Serwer, studiues në Qendrën tha për Marrëdhënie Transatlantike në Universitetin, “Johns Hopkins” tha për Zërin e Amerikës, se vota e Shqipërisë kundër SHBA-ve për Jeruzalemin kryeqytet  nuk do të ndëshkojë as OKB-në dhe as Shqipërinë. Megjithëse administrata amerikane kishte paralajmëruar se do të kishte pasoja për ato vende që nuk mbështetën qëndrimin amerikan, Serwer e komenton këtë si kërcënim të zbrazët.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.