“Njerëzimi do paqe, jo vdekje”

Postuar në 23 Dhjetor, 2017 12:23

Presidenti amerikan komentoi me një mesazh në Twitter vendimin e  Këshillit të Sigurimit të OKB-së për të miratuar unanimisht projekt-rezolutën për vendosjen e sanksioneve të reja kundër Koresë së Veriut.

Projekt-rezoluta e propozuar nga SHBA dhe miratuar nga Këshilli i Sigurimit ndalon pothuajse 90% e importeve të produkteve të rafinuara të naftës në Korenë e Veriut duke imponuar një kufi vjetor prej 500,000 fuçi, dhe riatdhesim të detyrueshëm i të gjithë punëtorëve migrantë të Koresë së Veriut brenda 24 muajve . Kufizimet e importit të naftës cilat janë konsideruar kritike për programin e saj raketor dhe bërthamor. "Njerëzit duan paqe, jo vdekje! Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara votoi me 15 vota pro  dhe  asnjë kundër për sanksione të reja kundër Koresë së Veriut”- shkruajti presidenti amerikan.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.