Arabia Saudite "fiton" luftën me Iranin...në video-animacion

Postuar në 20 Dhjetor, 2017 23:01

Një videoanimacion i shpërndarë në rrjetet sociale së fundmi paraqte forcat saudite që shkatërrojnë ato iraniane. Mediat e rajonit raportojnë se video është përhapur në rrjetet sociale, ndërkohë që duhet thënë se sauditët kanë dështuar në përballjet me iranianët në Siri, Liban dhe në Jemen.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.