Bashkia Tiranë çon drejt falimentit taksitë e licencuara

Postuar në 07 Dhjetor, 2017 13:20

Sindikata e taksive proteston ndaj vendimeve të Bashkisë së Tiranës, që sipas tyre, favorizon mjetet e palicencuara. Prononcohen për TemA TV, kreu i sindikalistëve, Bilbil Cara dhe kreu i shoqatës së taksistëve, Petrit Bardhi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.