Sigurim i detyrueshëm apo i pjesshëm? Qeveria duket se mbështet opsionin e parë

Postuar në 06 Dhjetor, 2017 15:29

Kompanitë e sigurimeve duket se nuk ndajnë të njëjtin qëndrim për sigurimin e detyrueshëm të banesave që u hodh si ide nga kryeministri Edi Rama dhe u mbrojt një ditë më pas nga drejtuesi i kompanisë, Sigal, Avni Ponari. Në një kronikë të TemaTv, përcillet një opinion i ndryshëm nga një tjetër kompani, që sugjeron sigurim të pjesshëm. Lidhur me këtë çështje, kreu i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese, Eduard Shalsi, ka folur për TemaTv, duke nënvizuar se në vështrimin e qeverisë, opsioni I sigurimit të detyrueshëm është më i mundshmi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.