"Investimi i Samir Manes në Palasë, nuk mund të quhet strategjik"

Postuar në 15 Nëntor, 2017 21:53

Kryetari i Komisionit Parlamentar të Ekonomisë, Erjon Braçe, ka deklaruar gjatë një interviste për emisionin “Koaludim” në InTV se investimi në Palasë nuk mund të quhet strategjik. Fjala është për Green Coast, të ashtuquajturin fshat turistik që ndërtohet nga Samir Mane dhe në kuadër të ligjit për investimet strategjike përfiton lehtësi të konsiderueshme. Këtu http://www.respublica.al/2016/07/27/qeveria-jep-p%C3%ABr-20-vjet-n%C3%AB... mund të lexohet vetëm pjesa e përfitimit nga shfrytëzimi i vijës bregdetare, ndërkohë që investimi bart edhe probleme pronësie.

Në çdo rast, vlerësimi i Braçes është aktual me shqetësimet e përgjithshme që shoqërojnë një sërë projektesh të qeverisë.

Më poshtë prononcimi i z. Braçe:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.