Fakt joKazan: Rritet çmimi i ujit në Tiranë

Postuar në 14 Nëntor, 2017 12:13

ISHTE:

Bëhet: 

Vendimi është marrë në mbledhjen e Enti Rregullator i Sektorit të Furnizimit me Ujë dhe Largimit e Përpunimit të Ujërave të Ndotura në mbledhjen e datës 07/11/2017. Tirana i ofrohet financave të bashkisë që sipas raportimeve të fundit ka rritur nivelin e të ardhurave për shkak të rritjes së taksave me 44% në krahasim me një vit më parë. 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.