Orgazma në fytyrën e femrës

Postuar në 11 Nëntor, 2017 21:27

Fotografi Albert Pocej ka realizuar disa foto me modele që arrijnë në orgazëm. Sipas tij modelet e patën të lehtë, madje disa prej tyre gjetën kënaqësi duke pozuar dhe duke vijuar me masturbimin. Cilën zgjidhni? 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.