Çertifikatat ishin për fushatë, shtyhet afati për hipotekën e tokës (Video)

Postuar në 14 Tetor, 2017 10:40

Para qershorit qeveria u shpërndau çertifikata të tokës bujqësore disa banorëve të zonave rurale, me prezencën e vetë kryeministrit. U lajmërua fundi i një zvarritje 25 vjeçare të titujve të pronësisë për tokën e ndarë me ligjin 17501, si për tokën e dhënë në pronësi edhe atë në përdorim. Por në takimin që u mbajt të premten me banorë të Vlorës në kuadër të bashkëqeverisjes me qytetarët, ministri i ri i Bujqësisë, Niko Peleshi u detyrua të pranojë se ky proces nga ngecur dhe se do të ketë një tjetër shtyrje të afatit, siç është operuar edhe në të shkuarën.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.