Ndahet nga jeta ish-ministri i Energjetikës, Dritan Prifti

Postuar në 12 Tetor, 2017 20:32

Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme ish-ministri i Energjetikës, Dritan Prifti.

Dritan Prifti vuante nga një sëmundje agresive e gjakut prej një viti dhe për këtë shkak ai kishte hequr dorë dhe nga jeta publike dhe politike.

Prifti i ishte nënshtruar së së fundmi një operacioni tepër të vështirë në Itali, nga i cili nuk pati përmirësime.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.