Moda e re e çifteve, seksi oral para dasme

Postuar në 09 Tetor, 2017 11:31

Po kthehet në modë celebrimi i dasmave mes seks oral.  Pas një çifti britanik që postoi i pari këtë mënyrë të re të kuroriëzimit në martesë, edhe një çift hollandez ka shpërndarë këtë moment në rrjetet sociale me miqtë. Nusja me fustan dhe dhëndri me kostum, por kjo nuk pengoi aspak realizimin e dëshirës së çiftit.  "Ne kishim rënë dakord për të përpara se të martoheshim që do ta bënim” rrëfen nusja 34-vjeçare.

 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.